VIDEÓS ÉLMÉNYWEBOLDAL / VIDEO BASED EXPERIENCE AHEAD


BELÉPÉS (MAGYAR)
ENTER (ENGLISH)

2017


Rajnai rizling "1118"


“A bor beszél belőle” A badacsonyi Hegyvölgy dűlőből szüretelt szőlőszemeket a “véletlen” természet kifogástalan művé formálta a spontán erjedés során. Fahordós komolysággal 1118 palackot készítettünk belőle.

4990 Ft

Blog

1118 - Rajnai rizling 2017


Cikkek


Wine is Fine, 2018. október 28.

Borsmenta: Rajnai rizlingek tesztje

Sabar Borház 1118 Rajnai rizling 2017: Forgatás nélkül is jön az illat, sok fűszer, kapor, fehérbors, és sok érett gyümölcs, mellette egy kis füst és ásvány. A korty rendkívül sűrű, kis maradékcukor mellett sok citrus, jó savak, húsos őszibarack. Tiszta, érett bor, olajossággal és ásványossággal, a csonthéjas kesernye ott van alul, de rátelepszik az érett gyümölcs.

Borsmenta, 2018. november 22.

Sabar Borház: 1118 Rajnai Rizling 2017

A pincészet egyik féltve őrzött kincse, nagy becsben tartják. Mindössze 1118 palack készült belőle – jobb, ha időben beszerzünk magunknak egyet-kettőt. Nem bánjuk meg… Kóstolva telt, komplex, intenzív, a fehér húsú gyümölcsösség és az ásványos sósság párharca folyamatos vibrálásban tartja a bort, kóstolóját pedig arra készteti, hogy újra és újra kortyoljon a pohárból. A körtés, almás, barackos aromatika végigvonul a kortyon, és kitart egészen a hosszú utóíz végéig.

Borrajongó blog, 2019. július 16.

Házibajnokság – Egy pár Sabar-rizling

A július-közepi hőségben szinte keresve sem találhatnék helyénvalóbb boralanyokat a visszatérésre, mint ezt a két Sabar-rajnait. Az elvárások szerint ugyanis éppen annyira mutatnak túl a mondanivalót érdemben nem hordozó fröccsalapanyagoktól, mint amennyire műfajszintű komolyságuk ellenére is tartózkodnak a súlyosságtól és nehézkességtől. Páros házibajnokság következik négykezes kiadásban.

További boraink
|