Sabar-hegyi pincetúra, Blue sPot koncerttel

Már szinte minden évben hagyomány, hogy tavasz környékén egy kicsit kimozdulunk a kényelmes teraszunkról és körbejárjuk Sabar-hegy borospincéit.

A gazdák is várják a kincskereső vendégsereget, mivel e kicsiny tanúhegy is bőven büszkélkedhet a vulkanikus borok gazdag ízvilágával. Borospohárral a kézben 6 ilyen állomáshelyünk lesz, minden megállónál kicsit elidőzve a gazdákkal, akik a boraik mellé mindig készülnek vendégmarasztaló falatkákkal is.

Gyülekező 14:00-kor lesz Sabaron, a régi pincénél lévő teraszon. A megérkezés izgalmára azonnal kínálunk egy üdvözlő italt, közben lehet ismerkedni egymással és új borospoharunkkal, majd irány körbe a hegy!

Nagyságrendileg 18 óra körül tervezzük a visszatérést a pincéktől a Sabar kóstoló teraszra ahol - a kimerőt mintegy 3 km-es túra után - már várni fog egy meleg, bográcsos vacsora, természetesen Sabar borok kíséretében.

Mi lehet még ennél is jobb? Talán az, amikor a Blue sPot zenekar élőzenés koncertet ad, amivel felidézzük majd az egyetemi bulik hangulatát olyan előadók nótáival, mint Eric Clapton, Jimi Hendrix, a Doors vagy John Mayall.

Időpont: 2019. június 8., szombat, 14:00–22:00 

A program ára: 8000 Ft/fő, ami tartalmazza a borokat a pincéknél a kóstoló falatokkal, a meleg vacsorát és a koncertet.

Helyszín: 
Sabar Borház 
8283. Káptalantóti, Sabari szőlő 2.    


Regisztráció: sabar@sabar.hu

További információ:
30/984-6540, 70/297-0055, 20/555-9142

További események
|