Ünnepi zenés hétvége

Augusztus 20-i nemzeti ünnepünket zenével ünnepeljük! ????

 

Aug. 19-én, pénteken:

 

17.00 Benkő-Garda Trió


A produkció alapja a 2007 óta működő Garda-Benkő Duó, melyben Zsuzsa és Zsolt több cseh turnén, hazai és külföldi fesztiválokon valamint számtalan klub fellépésen vett részt. 2011-ben jelent meg Ezüst című lemezük, 2016-ban egy EP album, 2020-ban egy single. Ezeket a Spotify-on meg lehet hallgatni
Máté, Zsolt fia, időközben felcseperedett és apja nyomdokain haladva gitáros lett. Több zenekar mellett (JDC, Gorg and Benzol, BLB, Apa-fia Duó) jelenleg a Kőbányai Zenei Stúdió tanulója.
A duó muzsikájához friss zenei gondolatokkal csatlakozva alakult ki ez a hármas felállás, mely a duó műsorára épült.
A magyar nyelvű saját dalok és angol nyelvű feldolgozásokból álló műsorukat átlengi a blues, soul, jazz, funk és egyéb stílusok.

 

20.00 NaNi On the Run
NaNi - vocal, guitar
Halmos Bence - drums, percussion
Lehel Bálint - bass guitar, vocal
Marton László – guitar

 

NaNiék sem először járnak már Sabaron és népszerű videoklipüket a Májusi mámort is itt forgatták nálunk tavaly májusban. Marton Laci azt ígérte, hogy a kedvenc dalaink mellett még meglepetéssel is készülnek. Hogy mi lesz az, azt még mi sem tudunk, de nagyon izgatottan várjuk, ahogy azt is, hogy bemutassák élőben is új slágerüket, a Napballadát. 
Belépődíj: 3000 Ft/fő

 

Aug. 20-án, szombaton:

 

19.00 Gerendás Péter
Gerendás Péter Liszt-díjas, eMeRTon-díjas (év énekese), Huszka Jenő-díjas (év zeneszerzője) énekes, gitáros előadóművész, zeneszerző, szövegíró.
Zenéjét leginkább a latin, rock és lírai dallamok jellemzik, de közel áll hozzá a jazz is.
40 éves pályafutása alatt 18 saját lemeze jelent meg, több színházi zene is az ő nevéhez fűződik. Rendszeresen közreműködik szerzőként és vendégként Koncz Zsuzsa és Zorán lemezein és koncertjein.
Egyedül is gyakran áll színpadra, ahol akusztikus gitárral ad egész estés koncertet. Saját szerzeményei mellett külföldi dalok is szerepelnek repertoárjában: Frank Sinatra, Michael Bublé, Louis Prima, Beatles, Louis Armstrong, Sting, Eric Clapton, Elton John, Rolling Stones, Billy Joel, Ed Sheeran, Oasis, Santana, Buena Vista Social, Tom Jobim, Simon and Garfunkel és más híres előadók ismert számai csendülnek föl koncertjein. A művész sajátos humora-lírával vegyítve- különleges hangulatba hozza a közönséget.

 

Belépődíj: 3000 Ft/fő

 

Kedvezményes belépődíj mindkét napra: 4000 Ft/fő

 

A belépőjegy ára mindkét napon tartalmaz egy pohár olaszrizlinget. ????
A vacsora még tervezgetés alatt van, de hamarosan azt is megírjuk Nektek ????
Jelentkezés: sabar@sabar.hu

További események
|