VIDEÓS ÉLMÉNYWEBOLDAL / VIDEO BASED EXPERIENCE AHEAD


BELÉPÉS (MAGYAR)
ENTER (ENGLISH)
Kapcsolódó filmek megtekintése ( 5 )
Ismerd meg borainkat

Kapcsolódó filmek megtekintése ( 5 )

Kapcsolódó filmek

Wine & Guitar - Palásti Máté a Sabar borokról

Az 529 igaz története

Földi Bálint a borokról

Egy őszinte vallomás Répási Tomitól

Szakmai kóstoló 2018-as borok

"A választék egy része friss és üde, másik része érlelhetőbb, tartalmasabb tételekből áll, de mindegyikre igaz, hogy tiszták, igényesek, jól ihatók."

 

Gault&Millau kalauz

Birtokborok

Dűlőszelektált borok

Rajnai Rizling "Leszner" 2019

Illatra egy bordós piros, szilárd húsú őszibarack, mely éppen megválik molyhos külsejétől és édes-savasan bontakozik ki, egyre jobban kitárva értékeit. A fanyar hatás nem metsző, a barackos gyümölcsösség és az enyhe mézesség szép párt alkot. A rajnait sosem mi választjuk, a bor választ magának, ha elég érettek vagyunk hozzá… Készült: 1897 palack.

Rajnai rizling - "Hercegföld" 2019

A szőlőterület neve Hercegföld, melynek első termése ez a fiatal Rajnai rizling. Nyári alma, citrusok, éber savak jellemzik, teste feszes, karizmatikus. A kortyolás élményét egy jóleső, sós ásványosság és a mezei fehér virágok friss illata is kíséri. Készült: 4166 palack.

Rajnai rizling - "Kisherceg" (édes) 2019

Egy fiatal szőlőterületről, Hercegföldről származik e kis „jövevény”, gazdag trópusi beltartalommal. Az aszalt déligyümölcsök koncentrált aromavilága uralja a tételt, melyek közül az ananász a legmeghatározóbb, pici narancslekvárral kiegészülve. Kinyílva mézes ízvilágot áraszt, kalandba keveredve egy kis grillázzsal és datolyával. Készült: 1975 palack.

Kéknyelű "Kőmagas" 2019

A fajta misztikuma, nővirágú bája már illatban is azonnal felfedi kilétét, de nem kihívóan, csak sejtetően engedi „láttatni” a vaníliás hordójegyeket, és a bazalt tüzességét. Kortyban a pomelo rostjainak zamata és a banán édeskéssége kerül előtérbe elegáns, karamelles kísérettel. Készült: 3860 palack.

Rajnai rizling "1229" 2018

“A bor beszél belőle” A badacsonyi Hegyvölgy dűlőből szüretelt szőlőszemeket a “véletlen” természet kifogástalan művé formálta a spontán erjedés során. Fahordós komolysággal 1229 palackot készítettünk belőle.

Olaszrizling Single vineyard "Káptalantóti" 2018

A dűlőszelekció már önmagában egy garancialevél a fajtára jellemző legnemesebb savakról, ahol a hordós érlelés - mint egy jó társ - csak finomra hangolja a fiatalos lendületet. Készült: 2587 palack.

Olaszrizling - Single vineyard 2017

A dűlőszelekció már önmagában egy garancialevél a fajtára jellemző legnemesebb savakról, ahol a hordós érlelés - mint egy jó társ - csak finomra hangolja a fiatalos lendületet. Készült: 3248 palack.

Friss borok

Pezsgők

Pálinkák

Régebbi tételeink