VIDEÓS ÉLMÉNYWEBOLDAL / VIDEO BASED EXPERIENCE AHEAD


BELÉPÉS (MAGYAR)
ENTER (ENGLISH)
Watch films ( 4 )
Explore our wines

Watch films ( 4 )

Related films

The true story of 529

Bálint Földi about wines

Honest confessions with Tamás Répási

Estate wines

Single vineyard wines

Olaszrizling Single vineyard "Bács-hegy" 2020

Nyári zápor illata a nedves kövön, pörkölt mogyoró és dió, enyhe vanília. Az idő érzékelhetően lelassul, előtérbe kerül a bazaltos pedigré kiegészülve egy kis grillkörtés gyümölcsösséggel. Egy érett vérnarancs búcsút int a háttérben, de még marad… Jó mellette hallgatni. Készült: 2000 palack.

Rajnai rizling "2021" 2020

Érett mangó, narancs, piros alma. A gyümölcsök zabolátlan savassága észrevétlen háttérbe húzódik és teret enged a pirult magvas ízhatás pillanatnyi fölényének. Megkomolyodunk vele együtt, miközben a teljesség érzése is megjön a még mindig üde kortyban és hosszasan időzik. A jövőt most alakítjuk, engedjük be végre a fényt. Készült: 2021 palack.

Kéknyelű "Kőmagas" 2020

Érzékeny szépségű francia nők tudják olyan elegánsan viselni a parfümöt, ahogy ez a Sabar Kéknyelű a hordójegyeket. Olyan hatással bír, mint amikor a napfény csókot hint a bőrre, szeplő formájában. A stílusos visszafogottság vonzó, áthatja az érzékelésedet. Előtérbe kerülnek a finom savak, majd az ásványos, sós vonások is, elmélyítve a találkozás élményét. A belső az, ami megtart. Talán évekre… Készült: 4826 palack.

Rajnai rizling - "Hercegföld" 2020

Déligyümölcsös tónusok, jókedvű savak a teljesség harmóniájában. Ilyen a napsugár íze, amikor átjárja a tested és megállapítod, hogy minden úgy tökéletes, ahogy most van. Mézes barack és mandarin, enyhén karamellizált ananásszal, kerekséget oltalmazó savakkal, ígéretes jövőképpel. Készült: 7015 palack.

Rajnai Rizling "Leszner" 2019

Illatra egy bordós piros, szilárd húsú őszibarack, mely éppen megválik molyhos külsejétől és édes-savasan bontakozik ki, egyre jobban kitárva értékeit. A fanyar hatás nem metsző, a barackos gyümölcsösség és az enyhe mézesség szép párt alkot. A rajnait sosem mi választjuk, a bor választ magának, ha elég érettek vagyunk hozzá… Készült: 1897 palack.

Rajnai rizling - "Kisherceg" (édes) 2019

Egy fiatal szőlőterületről, Hercegföldről származik e kis „jövevény”, gazdag trópusi beltartalommal. Az aszalt déligyümölcsök koncentrált aromavilága uralja a tételt, melyek közül az ananász a legmeghatározóbb, pici narancslekvárral kiegészülve. Kinyílva mézes ízvilágot áraszt, kalandba keveredve egy kis grillázzsal és datolyával. Készült: 1975 palack.

Welshriesling Single vineyard "Káptalantóti" 2018

Olaszrizling - Single vineyard 2017

Being a single vineyard wine, this Olaszrizling is guaranteed to have the most noble acid structure typical of the variety, and the oak maturation – just like the ideal spouse – has fine tuned the youthful zest of the wine. 3248 bottles were made.

Fresh wines

Spirits