VIDEÓS ÉLMÉNYWEBOLDAL / VIDEO BASED EXPERIENCE AHEAD


BELÉPÉS (MAGYAR)
ENTER (ENGLISH)
Watch films ( 4 )
Explore our wines

Watch films ( 4 )

Related films

The true story of 529

Bálint Földi about wines

Honest confessions with Tamás Répási

Estate wines

Single vineyard wines

Rajnai Rizling "Leszner" 2019

Illatra egy bordós piros, szilárd húsú őszibarack, mely éppen megválik molyhos külsejétől és édes-savasan bontakozik ki, egyre jobban kitárva értékeit. A fanyar hatás nem metsző, a barackos gyümölcsösség és az enyhe mézesség szép párt alkot. A rajnait sosem mi választjuk, a bor választ magának, ha elég érettek vagyunk hozzá… Készült: 1897 palack.

Rajnai rizling - "Hercegföld" 2019

A szőlőterület neve Hercegföld, melynek első termése ez a fiatal Rajnai rizling. Nyári alma, citrusok, éber savak jellemzik, teste feszes, karizmatikus. A kortyolás élményét egy jóleső, sós ásványosság és a mezei fehér virágok friss illata is kíséri. Készült: 4166 palack.

Rajnai rizling - "Kisherceg" (édes) 2019

Egy fiatal szőlőterületről, Hercegföldről származik e kis „jövevény”, gazdag trópusi beltartalommal. Az aszalt déligyümölcsök koncentrált aromavilága uralja a tételt, melyek közül az ananász a legmeghatározóbb, pici narancslekvárral kiegészülve. Kinyílva mézes ízvilágot áraszt, kalandba keveredve egy kis grillázzsal és datolyával. Készült: 1975 palack.

Rhine Riesling "1229" 2018

Welshriesling Single vineyard "Káptalantóti" 2018

Olaszrizling - Single vineyard 2017

Being a single vineyard wine, this Olaszrizling is guaranteed to have the most noble acid structure typical of the variety, and the oak maturation – just like the ideal spouse – has fine tuned the youthful zest of the wine. 3248 bottles were made.

Fresh wines

Champagne

Spirits

Older products